4ª trobada de la XEASC

Arriba la 4ª trobada de la Xarxa d’Acció Social i Comunitària de Catalunya, sobre la diversitat Global amb  conferencies i tallers oberts a tothom!

La Xarxa d’Acció Social i Comunitària de Catalunya organitza la seva trobada anual que en aquesta edició será sobre la diversitat Global.

Durante la jornada hi haurán tallers i conferències oberts a tothom.

Biodansa i Diversitat

La biodansa és una pràctica, on, amb eines com el moviment, la música, i la vivencia en el present, forma un camí cap al coneixement d’un mateix i dels altres.

En aquest taller treballarem la nostra pròpia identitat, connectarem amb el nostre potencial,crearem un espai d’expresió i llibertat amb els altres, on ens relacionarem entre tots i totes d’una manera positiva i respectuosa, tot cuidant la diversitat que ens caracteritza com a persones.

Realitzat per Núria Moreno Relat de l’Associació La Nova Miranda

*Cal portar roba còmode, i una ampolleta d’aigua.

Permacultura, ciutats en transició

El punt de trobada de la diversistat a partir de reptes universals. Reptes del pic del petroli i el canvi climàtic, la permacultura ens dona una visió per aprendre la natura i viure de manera sostenible cuidant el planeta i als que hi viuen. El moviment de ciutats en transició ens dona eines per organitzar-nos i fer un canvi de model de societat, amb tothom i per a tothom.

Realitzat per l’Associació Adela. Associació per el Desenvolupament Local i Alternatiu.

L’Esport com instrument d’inclusió per l’educació

La visió genuïna de l’esport implica superació de reptes, i alhora agermanament entre cultures i posicions rivals. La visió del Club Korfbal Badalona és una visió de l’esport al servei de la inclusió social i apropiada per treballar-la en contextos amb molta diversitat ja que mitjançant esports com el Kinball, Korfball, Ultimate frissbee o el flyball escapen dels estereotips de jocs masclistes, violents i individualistes.

Realitzat per el Club Korfbal Badalona i l’associació La Rotllana.

*Material necessari: roba esportiva o còmode i la vostra millor versió.

De la contenció emocional a la física

En el taller tractarem la intervenció de l’educador/a davant de conductes agressives dels infants. Intentarem donar pautes i recursos per poder fer una contenció d’aquesta agressivitat passant d’una contenció emocional a la darrera opció que seria la contenció física.

Realitzat per l’Escola EDUCA

Totes les activitats són obertes a tothom així que si vols conèixer el que fem les entitats del tercer sector apuntat al formulari i vine el dia 3 de març a partir de les 9:30 al CEIP Antoni Botey en Carrer de Doctor Bassols s/n, Badalona 08913.

Attenció! Els tallers seran simultanis de 11 a 13:30 i les places limitades! Pots escollir el que més t’agrada i omplir el formulari d’iscripció

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *