Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

Asun Llena

asun llenaProfessora de la Facultat de Pedagogia de la UB. “La Rotllana es una entitat amb la que hem tingut el gust de treballar durant alguns anys. Recordem especialment els projectes de solidaritat que es varen dur a terme amb població sahariana que necessitaven tractament mèdic o els projectes de acolliment al col.lectiu romanès. Els estudiants de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona varen fer pràctiques i per tant una part de la seva formació, en l’entitat. Voldríem destacar la seva mirada cap al territori entenent el treball amb joves en dos direccions, fonamentals per la seva formació i desenvolupament, d’una banda en treballar des de la responsabilitat dels mateixos i de fer-ho des de la perspectiva comunitària. Sense oblidar els valors de solidaritat i cooperació”.

Asun Llena Berñe. Professora de la Facultat de Pedagogia de la UB. Recercadora del GPS (Grup de Pedagogia Social) per la cohesió i inclusió social. Formació recerca i Avaluació

Deixa un comentari