Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

Donació de material esportiu i per a la protecció de la Covid-19 a Uganda

Durant aquest mes d’octubre hem pogut fer efectiu el suport a l’associació Ugandesa, “Uganda Youth Skills” , per la compra de material esportiu, i de material per a la protecció de la Covid-19. Els diners recaptats han sortit de diverses campanyes econòmiques realitzades durant el 2019, la principal, la Kantina solidària del IES Júlia Minguell.

Gràcies a la col·laboració diversos equips d’adolescents dels suburbis de Kampala podran gaudir en millors condicions de la pràctica del futbol com eina d’integració social. El material esportiu que han pogut comprar amb els diners recaptats ha estat rebut amb molta alegria i motivació pels adolescents beneficiaris. Esperem que aquest sigui un primer pas de col·laboració amb una entitat que fa una gran labor, de molta qualitat a Uganda, país que pateix l’arribada massiva de menors provinents dels conflictes bèl·lics de zones com el Congo i Zaire.

Agraïm a tothom que hi ha col·laborat en les diverses campanyes.

Deixa un comentari