DINAMITZACIÓ JUVENIL

El BDN STYLE festival acull a més de 300 persones a l’antic escorxador.

bdnstyle festival

El festival de hip hop organitzat pel col·lectiu de raperos de Badalona va omplir dissabte el C.C. Escorxador amb un certamen culltural i musical que va reunir als millors grafiteros, raperos, skaters i dj’s de la ciutat i que va comptar amb el suport de l’Associació La Rotllana i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.

hip hop3El festival va començan a les 12 del migdia i va acabar entrant la matinada, amb activitats durant tot el dia dirigides a adults i menuts i amb l’actuació de més d’una desena de grups locals, molts d’ells amb un llarg recorregut dins l’escena musical i reconeguts a nivell nacional i d’altres bandes i solistes més emergents però amb un futur prometedor dins d’escena urbana.

De 17 a 20h van actuar Jaso, Joshu, Samuel L Ganja, Akroh, Koke, Mesteño, Zurdo 3K i Censura. A partir de les vuit de la tarda fins a les 12 de la nit, van actuar DJ Chinas, Sucios Socios, Bandalona, Noult, Ferran M.D.E., Contratodo, Irreverencias, Jah Nattoh, J3L y Tini, Jumastayl i The lick at essence.IMG_1495

Molt bon ambient, públic entregat explosió creativa i musical. Una vegada més, Badalona mostra la seva riquesa dins del món del hip hop, ciutat reconeguda a nivell nacional i internacional com factoria de músics i artistes dins la cultura urbana però que malauradament sovint tenen més reconeixement fora que dins de la seva pròpia ciutat.

Gràcies Apse i a tots els músics i artistes que han organitzat i participat en un esdeveniment com aquest, esperem que sigui el primer de molts!

IMG_1501hip hop

IMG_1497

IMG_1498

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *