Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

El REFORÇ ESCOLAR ES TRASLLADA ONLINE

Degut al tancament de les activitats presencials a La Rotllana, El Reforç Escolar s’està fent actualment de manera on-line: amb la plataforma zoom, els primers 10 minuts ens ajuntem tots i totes a la sala gran per veure’ns i, després, es creen diferents sales i cada voluntari/a va a una de les sales i està amb un o més participants i es va rotant, per tal que cap participant es quedi sol sense fer res.

Al finalitzar l’hora i mitja (a les 19h), tothom torna a la sala principal per fer la dinàmica proposada de la sessió.

  • Els horaris continuen sent iguals: Dilluns i Dijous de 17:30h a 19:30h.
  • El preu ha canviat: 5€ per la inscripció; 1€ al mes.

Encara queden places lliures i pots apuntar-te!

Què treballem al Reforç?

Aquest projecte està relacionat directament amb l’àmbit escolar, però també amb l’educació no-formal, ja que la primera hora i mitja es destina a revisar els deures i estudiar i l’última mitja hora a fer dinàmiques de cohesió de grup i de presa de consciència de temes socials i/o culturals.
A més, de manera transversal durant les dues hores, procurarem que els participants se sentin bé i atesos i que sentin que formen part d’un grup, ja que la majoria dels nens i adolescents que venen tenen moltes carències quant a figures afectives o problemes de socialització (degut a l’idioma o a la manera de relacionar-se).

Deixa un comentari