Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

Places per un intercanvi a Sicília

mapa sicilia

Places per participar a l’Intercanvi Juvenil  “Let’s play sport, let’s get active” a la ciutat de Balestrate, Sicília (Itàlia). Dates: 22 de Maig al 2 de JunyDirigit a joves de 18 a 30 anys. Participen: Itàlia, Espanya, Turquía, Hungría i Alemania.

balestrate_sicilia insideL’objectiu del intercanvi es treballar entorn l’esport com a eina per a la inclusió social i per promoure la cohesió social a EuropaS’organitzaran diferents activitats esportives, tornejos i competicions a l’aire lliure,  tallers i debats amb els mètodes d’aprenentatge no formal al voltant de l’esport, els hàbits de vida saludables i el multiculturalisme. En concret els participants hauran d’organitzar un acte públic relacionat amb la temàtica del intercanvi.

Si voleu participar en aquest intercanvi poseu-vos en contacte amb:

angela@rotllana.cat

Associació La Rotllana

c/Richard Strauss, 30

Badalona

93 397 05 85

erasmus + miniatura

 

One Comment

  1. […] ÚLTIMA HORA!  Hi han places per participar a un intercanvi juvenil a Sicilia, Itàlia. Intercanvi “Let’s play sport, let’s get active!” + info aquí […]

Deixa un comentari