Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

TORNANT DE PORTUGAL

PORTUGAL_5

PORTUGAL_3

Del 13 al 21 d’Abril va tenir lloc l’intercanvi juvenil “Citizenship must be a need” a Portugal, on joves de l’entitat van tenir l’oportunitat de conviure i treballar durant 9 dies amb joves de Turquía, Àustria, Itàlia, Grècia i Portugal. L’objectiu ha estat el debatre entorn el concepte de ciutadanía Europea des de el punt de vista dels joves i de les diferents cultures i situacions concretes de cada país.

portugal_2Durant l’estada s’han organitzat grups de treball i xerrades  sobre la situació política, social i econòmica del continent Europeu i  concretament dels  països participants. Debats entorn esterotips, indentitat, diferències culturals i un denominador comú, la reflexió conjunta sobre els drets humans i la situació de desigualtat social entre països i classes dins d’Europa.

portugal_1També i com a conclusió es va treballar entorn futurs projectes conjunts entre els països participants. Un brainstorming d’idees dels que van sortir iniciatives concretes com la participació de joves en un Seminarisobre esport i educació en valors  que s’organitzarà a l’octubre a Àustria.  

Deixa un comentari