Escola Sociesportiva de korfbal

Un projecte per a la inclusió social mitjançant l’esport.

Aquesta és una iniciativa que persegueix fomentar totes les bondats personals i comunitàries que pot aportar l’esport com a valor de vida. COM? A través de l’acció i promoció d’aquest esport entre la població però sobretot concentrant-nos en els centres korfbal-inside3educatius de la ciutat.

La nostra proposta de la pràctica de l’esport respon a una voluntat de complementar la formació dels nens i joves, des de l’educació no formal.

I PER QUÈ EL KORFBAL? Doncs per les possibilitats educatives que ofereix a diferència d’altres esports.

– El korfbal és l’únic esport mixta federat, nois i noies poden jugar plegats en competició, les seves regles de joc que fomenten la cooperació eviten conducte agressives i la seva dimensió competitiva aporta el repte per a la pròpia superació individual i col·lectiva.

El Korfbal el va introduïr a Badalona la nostra associació al 1991 com a conseqüència d’unes jornades que es van realitzar a la ciutat, a on el korfbal va ser una de les atraccions principals i la més novedosa. A partir d’aquell moment es va formar el club de korfbal Badalona-la Rotllana que és actuament el club més antic de Catalunya. En aquest moment  el Club – Korfbal Badalona participa en quatre competicions oficials amb cinc equips.

Informació relacionada

Activitats sociesportives

Club Korfbal- Badalona

Finals de La lliga Catalana

Un comentario en «Escola Sociesportiva de korfbal»

  • el 11 enero 2015 a las 18:50
    Enlace permanente

    Hello,

    I am Jeroen Pieterse of the Dutch korfball club Weidevogels (www.weidevogels.nl). We play in the sixth level of the Dutch korfball competition. That is not that high level, we are more of a hobby team. We have once a week training and once a week a competition match.

    Our team is very enthusiast to play with foreign teams and we are visiting Barcelona from 19 to 22 March, 2015. In 2013 we played a match in Budapest against a Hungarian team, last year against the Portuguese club Lombos (Lissabon).

    We hope you can help us to find a team who would like to play a friendly game against us or would like have a training together. I am sending this e-mail to several other Catalan korfball clubs.

    If you have any questions, please write (jrpieterse@gmail.com) of phone/whatsapp me (+31621212042).

    Kind regards,
    Jeroen Pieterse

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *