Raffaella Speranza

InformaGiovani

He conocido a Rotllana a través del CES y he colaborado con ellos durante un año, participando a distintas actividades: casal de verano desde junio 2023, en octubre he estado en el aula de estudio, en la radio y en el grupo de adolescentes. También he formado parte de la cantina solidaria, un proyecto de APS en el cual el dinero recaudado se destinó a una escuela en Senegal. El trabajo que hace la Rotllana es muy importante para los jóvenes del barrio, aquí los chic@s están en un lugar seguro y que les dé alternativas a las cosas que el barrio ofrece. El equipo profesional, hace una labor enorme para garantizar que tod@s tengan oportunidades, y se nota que todo lo que hacen se realiza gracias a su implicación y dedicación. También cabe destacar el apoyo fundamental de l@s voluntari@s que han pasado por la Rotllana. Desde que llegué me sentí parte de un gran equipo, he aprendido mucho de la experiencia y de las personas que he conocido, y esto es lo que valoro más de todo.

Inma Alijarte Jiménez

Inma Alijarte Jiménez

Institut Escola Turó d’en Caritg

Fa molts anys que treballo al barri de la Salut i he crescut al barri de Llefià, abans de poder treballar més directament amb l’equip de la Rotllana, ja coneixia alguns dels seus projectes pel ressò que tenien als centres educatius de la zona. Crec que és molt important que hi hagi entitats com la Rotllana que ofereixin un model associatiu on els joves creen i porten a terme projectes. Un model que els hi fa créixer com a veïns i veïnes responsables dels nostres barris i com a ciutadans amb esperit crític. He participat, col·laborant amb els seus responsables, en projectes d’intercanvi, en la dinamització de les activitats esportives i en la vinculació dels joves del nostre centre amb les seves propostes. I fins i tot, personalment, vaig participar en algunes de les curses d’orientació que van organitzar fa ja uns quants anys.

Mònica Gálvez Ubiñana

Mònica Gálvez Ubiñana

Institut Escola Turó d’en Caritg

Coneixia la Rotllana de sentir-ne parlar i veure activitats que feia en els barris com l’estiu cultural a la plaça, el concurs de música i el projecte de Ràdio Pangea. En començar el projecte de la Perifèrica vam voler col·laborar amb el Concurs de música, ja que intervé en l’àmbit que nosaltres promovem, el cultural, i perquè creiem que la Rotllana aporta amb el Concurs una iniciativa única i totalment necessària per a l’escena musical a Badalona. A banda, des del col·lectiu SapsQue, en el que hi participo, hem començat un post en què difonem l’agenda cultural de la ciutat a Ràdio Pangea. Col·laborar amb la Rotllana ens permet contribuir a projectes col·lectius i comunitaris i impulsar la cultural en el territori que ells porten a terme solidàriament des de fa tant de temps.

Modesta Povedano Arena

Modesta Povedano Arena

Institut Enric Borràs

Treballem conjuntament a l’institut Enric Borràs, fa 6 anys. Mai he participat a cap activitat però he estat conscient de totes les que s’han dinamitzat a aquest centre. Trobo molt important els projectes de la Rotllana en funció al tipus de jovent que viu al barri, ja que crec la majoria no podrien accedir a activitats de la mateixa mena, havent de pagar. Conec i molt a l’equip de la Rotllana, professionals que ho donen tot amb molta implicació per tal de donar motivació a l’alumnat. En general, la Rotllana té un personal molt competent. Si la meva col·laboració és plena cap a vosaltres, és perquè veig el vostre interès.

Laura Forteza

Laura Forteza

Aspanin

La Rotllana és un valor afegit a la ciutat i als barris. Una de les moltes tasques que realitzen és el de fer xarxa amb altres entitats i hem tingut la sort d’apropar-nos-hi i poder participar de projectes conjunts. Ens vam conèixer a través d’una proposta que ens van fer per a compartir una activitat esportiva amb elles dins del programa Spring Camp 4 Girls i després d’aquesta experiència, vam seguir en contacte i hem realitzat altres activitats conjuntes, com les que hem fet amb el grup de Joventuts solidàries, que han vingut a caminar amb nosaltres i hem anat a fer un taller musical. Sempre que organitzen concerts, allà hi som. Creiem que entitats així, ens fan créixer i fer xarxa. Coneixem a les persones que porten a terme aquests projectes i a les que hi participen i sempre s’han mostrat obertes o motivades a entendre la nostra realitat i a conèixer-nos. Cosa que valorem molt positivament. Esperem seguir en contacte per moltes propostes més.


Daniela Mansilla Faleroni

Daniela Mansilla Faleroni

Associació Atzavara-arrels

Anys enrere, vam tenir un primer contacte amb entitats del territori com l’Esplai La Florida amb la intenció d’enfortir les entitats d’arreu de Catalunya, i així es va conformar la Xarxa d’Entitats d’Acció Social i Comunitària. Aquesta unió ens va donar l’oportunitat de treballar plegades, i especialment d’apropar les diverses realitats de la infància, l’adolescència, la joventut i les seves famílies, a través d’activitats, formacions, projectes i accions que fins ara ens enriqueixen mútuament. Conèixer La Rotllana, el seu equip i la seva filosofia ens ha permès construir juntes accions que, més enllà de la distància entre Badalona i Tortosa, ens han acostat en la consecució d’objectius comuns en el camp de l’acció social i comunitària. Aquesta col·laboració ha estat fonamental per intercanviar coneixements, experiències i bones pràctiques, tot treballant de manera conjunta per millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones i les seves famílies a tots dos territoris.


Miriam Garcia Angel

Miriam Garcia Angel

Escola Antoni Botey

L’escola treballa des de fa molts anys amb l’equip de la Rotllana. Col.laborem en l’intercanvi/cessió d’espais, materials musicals, materials diversos… Participem activament en projectes de música, casals d’estiu, setmana santa… Aquesta entitat és una gran ajuda pels infants i adolescents del barri, gràcies a ells tenen unes grans oportunitats… L’equip és excel.lent, tant per la seva implicació com dedicació. Fan una gran feina