OFERTES DE FEINA

CONVOCATORIA FOMENT DEL CONTRACTE DE JOVES

OFERTA 1: Monitora esportiva

Monitora esportiva amb formació i/o experiència, per formar part d’un equip de treball per la inclusió d’adolescents i joves en activitats socioesportives de lleure. Preferentment formació en INEF o grau superior d’esports

OFERTA 2: Administratiu

Administratiu  per donar suport en l’administració diària de l’entitat i la gestió comptable. Formació preferent; graus administratius, màrqueting, administració,  grau en administració i gestió d’empreses, altres

OFERTA 3: Comunicació 

Suport a la comunicació i administració de l’organització. Realització de tasques administratives, difusió i recolzament en les xarxes socials i multimèdia de l’organització. Formació preferent en comunicació, periodisme, cicles audiovisuals.

OFERTA 4: Monitor

Monitor/a amb formació i/o experiència, per forma part d’un equip de treball per la inclusió d’adolescents i joves en activitats socioculturals en casal de joves i centres educatius de secundaria. Preferentmentamb estudis d’animació sociocultural, educació social, altres.

  • Edat compresa entre 18 i 30 anys
  • Estar inscrita al Servei d’Ocupació com a demandant d’ocupació
  • Inscrita com a beneficiària del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya
  • Inscrita com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de    Catalunya
  • Títol de formacióprofessional grau mig o superior, universitari o titòlsoficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat que els habilitin per a l’exerciciprofessional.

Contracte per 1 any  a jornada complerta.

Les interessades hauran d’enviar el seu CV a rotllana@rotllana.cat

                                                  

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *