Aquest dissabte va tindre lloc la primera reunió per a constituir la nova Associació Same Oumarly per al desenvolupament del poble de Gumal. En un futur pròxim podrem veure ja constituïda aquesta associació que té com a principal objectiu millorar la qualitat de vida dels habitants del poble en aspectes de salut, educació, cultura, esport i afavorir el desenvolupament econòmic sostenible del poble. Dins les seves finalitats s’inclouen:

  • Transformar els mitjans de producció local.
  • Millorar la producció i el comerç sostenible del poble.
  • Millorar els mitjans educatius per als joves i nens i nenes.
  • Potenciar activitats esportives i culturals per a la població jove.
  • Desenvolupar programes de prevenció i tractament de malalties locals.
  • Promoure ponts de cooperació entre Catalunya i el Senegal.

Va ser un dia molt especial, ja que estan a un pas més d’aconseguir un somni que va començar amb la construcció de la primera escola a Gumal. A més, després de la reunió vam tindre el plaer de tastar la beguda i el menjar típic de Gumal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *