Com cada any, tornem a enviar material escolar bàsic a l’escola de Gumal perquè tots els nens i nenes de Gumal tinguin accés a la instrucció i educació. 💪 Volem donar les gràcies a totes les persones que han participat d’una forma o una altra, assistint als esdeveniments organitzats per la Rotllana, comprant llibres, donant etc. i especialment a Fcf Federacio Catalana per donar pilotes, a Faibo per donar material educatiu, i a @bic_group per la donació de bolis.

El professorat ens ha transmès la seva alegria de poder repartir el nou material escolar entre el seu alumnat i sentir que poden col·laborar amb nosaltres i l’Associació Same Oumarly per al desenvolupament del poble de Gumal. ☺️ Recorda que pots fer un donatiu al nostre compte bancari: ES45 2100 5673 1613 0006 5517 de CaixaBank o reservant llibres en la nostra llibreria!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *