La cantina solidària consisteix a oferir un servei de bar en horari de pati a l’institut Julià Minguell, on es posa a disponibilitat de tot el centre entrepans i refrescos. Aquesta cantina és gestionada pels mateixos alumnes del centre amb el suport d’un educador de la Rotllana. Els joves s’organitzen per a dur a terme totes les tasques necessàries, com ara les compres, la neteja, els torns de cada dia, etc.

Amb la metodologia aprenentatge i servei, els joves es beneficien a si mateixos, aprenen a gestionar projectes i desenvolupen la seva maduresa alhora aporten el seu granet de sorra, que realment és moltíssim pel projecte a Gumal, Senegal.

En aquests moments tenim 20 adolescents implicats activament en el projecte, tots ells tenen entre 14 i 16 anys, són nois i noies dels barris de Llefià i La Salut.

Els primers beneficis obtinguts amb la Cantina solidària es van fer efectius durant el mes de maig 2017, quan persones de la nostra entitat van anar a visitar el poblat i plantejar nous reptes de cooperació.
El projecte de la Cantina Solidària sigueix actiu gràcies a tots els nois i noies que d’una manera o una altra ens ajudan i ho fan possible.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *