El somni de donar una escola als nens i nenes de Gumal és sempre mes una realitat gràcies a totes les aportacions que estem rebent i la gran participació als esdeveniments solidaris per Gumal, com el mercat solidari de Carnestoltes. 

El dissabte passat, el mercat solidari de Carnestoltes va ser un èxit i gràcies a tots els que heu vingut a celebrar el carnestoltes amb nosaltres hem recaptat 194’52€ que es destinaran a la construcció de l’escola a Gumal.

Ha sigut un dia de celebració i diversió per grans i petits amb música, disfresses, artesania, photocall… peró sobretot ha sigut un pas endavant per donar un futur millor a la població de Gumal.

Volem compartir amb vosaltres algunes fotos del mercat solidari i del concurs de disfresses i recordar-vos que la nostra campanya segueix endavant.

Ja està en marxa la recollida de llibres solidaris que vendrem a la nostra parada en el passeig de la Salut el dia de Sant Jordi. Els diners recaptats es destinaran a la construcció de l’escola a Gumal.

Si vols saber com pots participar, visita la nostra pàgina facebook o escriu-nos a nerea@rotllana.cat

Gràcies a tothom i seguim sumant!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *