La construcció de l’Escola a Gumal, Senegal és sempre més una realitat. Després dels mercats solidaris de nadal i de carnestoltes que vam organitzar, seguim amb la campanya de recollida de llibres per Sant Jordi. Si tens llibres que no utilitzes, recorda que els pots donar a la Rotllana i contribuir a fer que el poble de Gumal tingui finalment una escola.

El somni de donar una escola als nens i nenes de Gumal s’està fent realitat gràcies a totes les aportacions que estem rebent!

Després de l’arrossada organitzada per la Plataforma Baix Montseny Acull de la que hem recaptat 778€, els mercats de nadal i carnestoltes organitzats per la Rotllana (350€) i les donacions de particulars, seguim amb la campanya de recollida de llibres per Sant Jordi.

Es tracta d’una campanya que va començar fa un mes, dins de la qual estem recollint llibres per vendre’ls a una parada solidària que muntarem el dia de Sant Jordi al passeig de la Salut de Badalona. Tots els diners recaptats seran donats al projecte a Gumal.

A la campanya es van sumar molts col·lectius com la Biblioteca de Badalona i de Canyadó, ​​els amics de Palau Tordera, Badalona Comunicació i moltes persones de la ciutat que ens porten llibres al Casal.

Gràcies a entitats, gent i voluntaris que ens ajuden amb la recollida, hem aconseguit centenars de llibres, alguns ja en venda en la nostra pàgina Facebook, i que es podran trobar a la nostra parada solidària que muntarem al Sant Jordi en el Passeig de la Salut.

Si tu també vols contribuir a aquest projecte, donant-nos llibres, pots contactar amb nosaltres, escrivint a nerea@rotllana.cat o trucant-nos al 93 397 05 85  o visitant-nos al Casal La Rotllana en c/Richard Strauss, 30 Badalona.

I si no tens llibres per donar, pots contribuir comprant i donant un llibre solidari pel dia de Sant Jordi, a més cada tres roses que compres en la nostra parada et regalarem un llibre!

Qualsevol contribució és un pas més fins a la construcció de l’escola. Si vols donar un futur millor als nens i nenes de Gumal, suma’t a la nostra campanya!

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *