Activitats socioesportives

ACTIVITATS SOCIOESPORTIVES

L’activitat esportiva contribueix a l’adquisició d’hàbits de vida saludables, millorant la percepció personal. L’esport afavoreix la socialització establint vincles d’amistat i comunitaris. L’activitat física i emocional de l’esport esdevé de gran atractiu pels joves, i és per tant una eina potenciar la seva inclusió social, i una oportunitat per potenciar la seva capacitació sociolaboral. És per això que la visió de l’esport, amb els participants com a finalitat última, ocupa un lloc privilegiat entre les nostres activitats per joves.

L'Escola socioesportiva de korfbal té com a objectiu principal la transimissió de valors mitjançant l'esport. Ofereim la pràctica del korfbal, un dels pocs esports d'equip per a dones i homes de competició, i activitats no esportives als preadolescents, adolescents i joves, principalment en els barris de La Salut i LLefià

L'escola socioesportiva de futbol té com a objectiu donar impuls a l'educació social en el lleure, mitjançant el llenguatge popular del futbol entre el jovent. Oferim activitats esportives i no esportives i apostem per l'apoderament femení i valors com la cohesió en equip, el sentit de la responsabilitat i l'educació per a la salut.

La lliga de barri és una competició de futbol sala que promociona entre els joves una altra visió del futbol diferent de l’imperant. En la nostra lliga els valors com l’amistat en l’equip, el respecte vers els rivals, el joc net, i la col•laboració en l’organització són els referents. Amb la lliga de barri oferim una alternativa per jugar a futbol, davant els costos de l’esport més consumista.