Partners

La Rotllana forma part de diferents Xarxes, el treball en xarxa sempre ha estat un dels nostres trets característics. Ens agrada i motiva participar en xarxes i impulsar-ne d’altres.
Xarxes locals: som membres de; la Fundació La Roda, de l’agrupament de petites i mitjanes ONG’s i treballem molt en xarxa amb la Fundació Roca i Pi, i la Xarxa d’Entitats d’Acció Social Comunitària.
A més de participar en diferents moviments i estructures de barri, treballem plegats amb diferents centres educatius de primària i secundària; els CEIPS Antoni Botey, Josep Carner, l’escola Ítaca, les escoles Institut La Mina i Nou de Badalona. I amb els centres de secundària, Júlia Minguell, Barres i Ones, Enric Borràs, Pau Casals i la Llauna.

Xarxes internacionals: formen part internacionalment dels moviments European Networking pel treball amb joves i Street Footbal World-Commod Goal per la inclusió sociocomunitària mitjançant l’esport. També realitzem col·laboracions bilaterals amb moltes entitats.
Suport institucional: la nostra entitat té convenis de col·laboració o rep subvencions de la Unió Europea, Programa Erasmus Plus, del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Badalona. A més de col·laboracions específiques per projectes molt concrets.
Reben el suport econòmic, de les Fundacions, Probites, Cottet Mor i la Fundació Solidaritat.

A totes aquestes Xarxes, entitats i institucions els hi agraïm el seu suport.

Cartell