casal de joves

CASAL DE JOVES

El casal de joves té com a objectiu principal servir com a espai de trobada i acollida pel jovent del barri. A més, el casal és un espai obert també a altres associacions o col.lectius.

El Projecte d'Acompanyament Escolar escolar dona suport acadèmic als i les joves del barri gràcies a les persones voluntàries. Espai per desenvolupar habilitats i tècniques d'estudi i de relació. Ens hem organitzat per continuar amb aquest acompanyament escolar durant possibles confinaments comarcals o individuals, fent l'estudi i l'espai obert mitjançant videotrucades.

El Grup d’Adolescents es manté actiu tots els dissabtes amb activitats d’autogestió com el programa de ràdio, excursions i preparació d’activitats i espais del casal acompanyats i acompanyades de dues monitores. Un grup d'ApS obert a experimentar i compromés amb la comunitat. La diversitat és un punt a favor!

L'altaveu social de les persones, grups i col·lectius de la ciutat que va agafant cada cop més participació i ressò. La idea d’un grup de joves de l’entitat, de crear un programa de ràdio, s’ha transformat donant lloc a un espai on tothom pot ser escoltat, amb una plataforma online que connecta amb la comunitat i un equip de suport tècnic.

Amb el casal com a punt de trobada desenvolupem tallers puntuals i constants per a totes les edats. Enguany, a causa del confinament i la situació sanitària, només s'està realitzant el taller de Zumba i de Pilates per a dones.