1ª Trobada del projecte WINS

Aquesta passada setmana La Rotllana ha estat present a Palermo, Italia, en la reunió inicial estratègica del projecte Europeu; WINS – Wining in Non Formal Education and Sports.


L’objectiu d’aquesta reunió és preparar l’inici de la formació internacional que comença al novembre, aquesta s’iniciarà amb una etapa online, i comptara amb dos trainings presencials a Amarante, Portugal i a Badalona.

El projecte connecta diferents sectors socials i de treball a través de l’esport. Aventura Amarao Clube proporciona una visió integradora de l’esport, utilitzant esports d’aventura a la muntanya amb persones amb diversitat funcional, dotant d’un espai conciliador i on es puguin sentir còmodes i adquirir hàbits saludables.


InformaGiovani amb els seus anys d’experiència en el sector del voluntariat internacional, dona una visió constructiva als joves, així com la importància d’aportar sempre una má altruista al món.


El Club korfbal Badalona amb més de 30 anys d’existència, utilitza el korfbal, un esport mixta i peculiar, per dotar als joves de la ciutat de Badalona d’un esport on millorar la seva perspectiva de gènere i sentir-se còmode en un espai segur i sense distinció de nivell.


L’Associació La Rotllana, organitzadora d’aquest projecte, proporciona els seus més de 30 anys d’acció sociocomunitària en una ciutat amb mancances socials com Badalona, per unir totes les aportacions de les entitats mencionades.


L’esport i l’educació, poden anar de la mà. Aquest és l’objectiu del projecte. Les fronteres poden ser destruïdes i unides a través de ponts d’unió, en aquest cas el pont és l’esport. El projecte ja arranca, suma’t!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *