DESTACADESDINAMITZACIÓ JUVENIL

Arranca el nou curs al Casal La Rotllana

Comencem el curs al casal de La Rotllana, encara que amb la tercera planta inhabilitada, tenim novetats!

Aquest any incorporem el Carnet Juvenil de La Rotllana que permet identificar les i els joves que participen en els diferents projectes i amb el qual podran gaudir d’avantatges i sorpreses.

CASAL DE JOVES: Es crea el casal juvenil i els tallers i activitats que tindran lloc els dimarts (amb inscripció prèvia i límit de places). A més a més, el primer dijous de cada mes ens trobarem tots els i les adolescents a l’assemblea juvenil i la resta de dijous les comissions es posaran a treballar en les campanyes que vulguin fer. Un cop al mes, el divendres el grup Explora-Joves anirà a conèixer un col·lectiu, entorn o entitat de la ciutat i voltants.

AULA D’ESTUDI: Els deures i estudis son part del dia a dia del jovent i a La Rotllana volem dedicar-li una estona per després poder gaudir del lleure. De dilluns a dijous hi haurà un espai habilitat per poder estudiar de manera tranquil·la i autogestionada, amb persones voluntàries que donen un suport molt bàsic. Pots escollir els dos dies que vagin més acord amb el teu horari i interessos.

LUDOTECA: Aquest curs la Ludoteca de la Rotllana es mou! Durant un mes, tots els dimecres el grup de ludoteca passa pels instituts del barri per fomentar els jocs de taula, cooperatius, d’enginy i més. Estigues atent@ a les novetats del teu o teva dinamitzador@ d’institut.

DIVER-INSTITUTS: Juntament amb la Ludoteca, a finals de mes, pots gaudir d’una activitat de caràcter sociocultural al teu institut. Quin tipus d’activitat et crida l’atenció?, què t’agradaria provar amb el teu grup d’amistats? Aviat més novetats!

GRUP ADOLESCENTS: Continua el grup d’adolescents d’entre 13 i 15 anys amb molt per compartir i conèixer, aquest cop els divendres a la tarda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *