General

Bankia col·labora en el projecte social per a infants de La Rotllana.

L’entitat bancaria dóna suport amb 7.026 € a l’associació. Aquesta aportació permetrà continuar realitzant Activitats Socioeducatives dirigides al públic infantil.

BankiaAbril 2015.– L’Associació La Rotllana ha rebut el suport de Bankia, per import de 7.026 euros, amb aquesta contribució es podrà continuar atenent a aquells menors dels barris de Badalona afectats per situacions de risc d’exclusió social.

L’aportació de Bankia s’emmarca en el seu programa Xarxa Solidària, pel qual les seves oficines aconsegueixen donar suport al projecte social proper que trien a principis d’any si aconsegueixen assolir els seus objectius de negoci en el conjunt de l’exercici. Durant l’exercici passat, un total de 163 projectes, per un import conjunt superior a 1,2 milions d’euros, van rebre finançament gràcies al programa del banc.

La Rotllana va atendre a un total de 2.425 persones, entre nens, joves i famílies, durant l’any 2014. Hafoto Bankia estat un exercici novament de superació per a l’entitat en el seu projecte associatiu. En 2014 van apostar per donar oportunitats a joves potenciant les propostes sociolaborals a Europa i en l’àmbit de l’esport donant sortida professional. S’ha reforçat el suport escolar per incrementar els recursos personals en l’entorn acadèmic i s’ha continuat amb les propostes de tallers d’oci per cobrir les necessitats dels infants i adolescents en el seu temps lliure. Tota aquesta tasca està centrada en un context d’importants carències socioeconòmiques per a moltes famílies.

Xarxa Solidària
Xarxa Solidària tracta de reconèixer l’esforç dels empleats en l’assoliment d’objectius de negoci, donant suport a projectes socials pròxims, proposats pels mateixos treballadors, amb l’objectiu que l’acció social del banc es desenvolupi en les localitats on és present.
D’aquesta manera, l’entitat dóna suport a les associacions, fundacions i ONG que desenvolupen programes d’acció social en aquestes zones i que generen un impacte local perceptible pels seus clients i empleats.
Aquest és el cas de l’oficina 9251 Badalona – Llefia. Els empleats de la D.Zona Badalona van triar, de manera conjunta, donar suport al projecte de l’Associació La Rotllana i es va obtenir la dotació econòmica gràcies al compliment dels seus objectius de negoci.

Foto 1.- Infants dins les activitats d’estiu.

Foto 2.- Sr Salvador Periago Fernandez (Secretari General Associació La Rotllana), Sra Olga (Coordinadora Activitats), Sra Irene (Responsable  Comunicació), Francesc Serrano (Director de Zona Badalona de Bankia) i Sra. Sandra Bautista (Directora Oficina 9251 Bankia) a l’Associació la Rotllana Badalona amb la placa que acredita l’aportació de Bankia a l’entitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *