Concurs de Música de BadalonaGeneral

El Concurs de Música de Badalona amplia inscripcions!

S’amplia el termini per apuntar-se al 22è Concurs de Música de Badalona fins al 30 de maig.

En aquests temps de confinament i incertesa, s’ha demostrat com la música té un paper essencial pel benestar emocional de les persones. Són temps difícils per tothom, i sobretot pel col·lectiu dels músics, que s’ha vist de sobte sense cap ingrés econòmic ni suport i amb dificultat per seguir assajant i creant.

Nosaltres creiem que avui, més que mai, necessitem música; aquella mateixa música que ens ha acompanyat per 22 anys en els moments més feliços i també més difícils.

És per això que el Concurs de Música ha decidit no aturar el projecte, a pesar de totes les dificultats, i d’aplaçar el termini de les inscripcions al 30 de maig.

No podem quedar-nos parats per sempre i no podem oblidar que la vida continua i que tornarem a omplir els teatres, places i sales.

Que no pari la música! ??

Per registrar-te, només has d’omplir el formulari aquí, enviant 3 temes de la teva banda i descripció.

*Recorda que els temes hauran de ser originals, no s’admeten versions ni cançons amb ritmes o bases rítmiques ja creades per altres artistes en diferents cançons. L’incompliment de les normes establertes a les bases del concurs suposarà la desqualificació del grup o solista.

Per qualsevol dubte no deixeu de contactar amb nosaltres

coordinacio@concursbdn.cat

Telèfon: 93 397 05 85

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *