General

ENGEGUEM EL NOU ANY AMB UN MUNT D’ACTIVITATS!

Encetem més que un nou trimestre, comencem també un any nou 2022 que el volem abordar amb la màxima positivitat possible, després de dos cursos restringits i limitats pels efectes de la pandèmia de la Covid-19. Sabem que serà complicat, però aquí estem amb la nostra millor versió.

Ens presenta un curs per davant a on volem recuperar al màxim la mobilitat internacional, amb intercanvis i formacions a Portugal, i també acollint grups de fora a casa. En l’àmbit esportiu volem acabar de consolidar tots els projectes en marxa amb Common Goal, això no obstant, també tenim sorpreses que aviat desvelarem, en la línia que fa un temps van encetar, de promoure l’igualat en l’esport.

Un nou format del Concurs de música de Badalona i la mostra de músics locals ens espera també amb novetats abans de la fase final, un estiu que volem gaudir més que mai, ple d’activitats sociocomunitàries, per tothom, infants, adolescents, joves, famílies. Amb propostes com casals, l’estiu cultural a la plaça, i altres propostes de lleure educatiu, etc.

Molts projectes per davant, i moltes il·lusions, que ara per ara, no podem desvetllar del tot, tanmateix dels que aviat aniràs tenint notícies.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *