ESTIUESTIU 2021Sociocomunitaria

INAUGUREM L’ESTIU CULTURAL A LA PLAÇA

Del 28 de juny al 30 de Juliol serem al Centre Cultural l’Escorxador amb un munt d’activitats gratuïtes per a tothom, de dilluns a dissabte de 17:30 fins a les 21h.

Vols passar un estiu diferent, aprendre noves disciplines i gaudir d’espectacles, concerts i molt més? A l’Estiu Cultural a la Plaça trobaràs un munt de propostes per gaudir de l’estiu amb cultura i divertiment.

Enguany, arranquem el 28 de juny amb les activitats diàries. Aquesta primera setmana podreu gaudir dels tallers infantils, classes de zumba i pilates i apuntar-vos als torneigs esportius que es duran a terme durant tot el mes de juliol.

El divendres 2 de juliol us esperem a tots i totes per a la inauguració oficial amb una programació per tots els gustos. A les 17:30 obrim els espais esportius, a les 18h podreu participar en el taller de Circ de la companya Acromask, a les 19h taller de ventalls de foc, realitzat per Tribal&flames, a les 20:30 PabloSuperstarFoolShows del col·lectiu «Pallassos en Rebeldia» ens presentarà el seu divertidíssim espectacle «Magic&Clown» i a les 22h podreu gaudir d’una nit de cinema a la fresca amb la pel·lícula «Soul» de Disney Pixar.

Aviat publicarem les properes activitats destacades d’aquesta super edició de l’Estiu Cultural a la Plaça. Per a més informació podeu visitar el facebook Estiu Cultural a la Plaça.

Us esperem per gaudir de l’estiu junts!

*Totes les activitats es realitzaran respectant les mesures de prevenció i higiene contra la Covid-19. 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *