DINAMITZACIÓ JUVENIL

Passadís del Terror 2021

Enguany volem reprendre el “Passadís del Terror” de bastant recorregut en l’entitat i que es feia abans de la situació de pandèmia a la Rotllana, aprofitant la castanyadahalloweenamb l’objectiu de fer una activitat conjunta i amb la col·laboració de totes les persones de l’entitat. 

Aquesta activitat que acostumava a juntar dinamitzadors, adolescents i participants de diferents grups i instituts des de l’any 1.995 i que s’ha pogut fer en instituts, la Nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador i finalment al casal de La Rotllana, consta de diverses parts: reuniones de preparació, debatre la temàtica i repartir personatges, creació de cartells, ambientació, roba de vestimenta a la vegada que es va fent material de difusió i per últim decorar l’espai, caracteritzar-se i ficar-se en el paper de la temàtica el dia assenyalat.

Han passat moltes persones i joves per aquesta activitat que ajudava indirectament de manera económica a un projecte de cooperació internacional, com ha estat l’escola de Gumal els últims anys, amb el preu simbòlic de la entrada al passadís.

El proper 29 d’Octubre la Rotllana tornarà a viure moments de por i d’unió entre les participants de l’activitat, rememorant i donant continuïtat a un esdeveniment de tants anys a l’entitat. L’activitat és oberta a qualsevol participació, podent ser també una oportunitat per a persones que els hi agrada el maquillatge, l’art, l’escenificació, l’audiovisual.

Si hi vols participar, posa’t en contacte amb la Mel: melenny@rotllana.cat  

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *