Concurs de Música de BadalonaGeneral

Finalitza la 15ena edició del Concurs de Música de Badalona

totsVolem felicitar a tots els músics que han participat en aquests dos intensos dies de directes. El jurat no ho ha tingut gens fàcil en aquesta 15ena edició per la gran qualitat musical i posada en escena de totes les bandes que hi han participat.

El Concurs és una iniciativa de la Rotllana per potenciar la Creació Artístico-Cultural del joves, oferir Espais per a la Música en Directe i donar Suport a les Bandes Emergents de l’Escena Catalana.

DIVENDRES 27, FINAL A LA MILLOR BANDA DE BADALONA.

El Divendres es van celebrar les finals en la categoria de Millor Banda de Badalona, amb l’actuació de KENZO, NADASUITE, GAIN, TRAW, RONIN i ONEinAll i com artista convidat DECAPITEZ.

gainGAIN va guanyar el premi a la Millor Banda de Badalona per vot popular, el seu rock d’influències grunge va esclatar en directe.

Els GAIN ja tenen dos discos autoeditats “Que va a ser de nosotros” (2008) i “Somos Aire” (2011) i ara tot just editen el tercer.

Si els voleu escoltar els teniu a:
gainrock.bandcamp.com
facebook.com/gain.rockband.3

ronin blogRONIN es va classificar per a la final de “Millor banda de Catalunya” per decisió del jurat. RONIN es una banda de metalcore/trash, que es va formar al 2012 pels ex-membres de Vodean, Stomp From The Grave y Days To Die. Té Influències  del metal i el hardcore dels 90. El seu directe es explossiu.

www.facebook.com/ronin.badalona.9

DISSABTE, FINAL MILLOR BANDA DE CATALUNYA i LLENGUA CATALANA

El dissabte 29, es va celebrar la final en la categoria de Millor banda en Català i Millor banda de Catalunya,

Els guanyadors dels dos premis d’ahir van ser; MANDANGA en la Categoria de Millor banda en llengua Catalana i SONS OF METEORA en la Categoria de Millor banda de Catalunya.

mandanga6MANDANGA, són un grup de Salsa Latin Funk  del Montseny, amb el seu directe fresc van fer moure tota la sala, són joves i venen carregats d’energia i ja són coneguts per les seves actuacions de caire festiu.Trobareu més info a:

www. mandanga.cat

 

foto grupo sonsofSONS OF METEORA, premi a la Millor banda de Catalunya. Amb només un any de trajectòria, aquest grup de rock contundent, ja ha guanyat diversos concursos a nivell nacional, van ràpid i sembla que es per llarg. Sens dubte van portar al públic al seu terreny amb un directe impecable, potent, cançons o himnes. En el seu primer LP «Between The Lines» participa el productor Joe Marlett (Foo Fighters, Queens of Stone Age, Nine Inch Nails…).casi res. Si amb només un any de formació ja porten aquesta trajectòria, els haurem de seguir la pista.

www.sonsofmeteora.com

www.facebook.com/sonsofmeteora

sons* El Premi a la Millor Banda de Catalunya està patrocinat per Yamaha Music Europe Ibèrica i la tenda Musical 3, de Badalona

Concurs de Música de Badalona

Associació La Rotllana

rotllana@rotllana.cat

www.rotllana.cat

 

 

El Concurs compte amb el suport de; YAMAHA, Musical 3, TUGSAL (Transports metropolitans), TAMERCREA (Designn&Media), Departament de Cultura (Generalitat de Catalunya), ÒMNIUM CULTURAL (Badalona), Sala ESTRAPERLO Club de Ritme

Ens pots seguir a:

@concursmusicabd

youtube.com/concursbdn

facebook.com/ConcursdeMusicadeBadalona

www.concursbdn.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *