DINAMITZACIÓ JUVENILGeneralInciatives Juvenils nacionals i internacionalsSolidaritat i CooperacióSport for all begins

Sport for all begins, el projecte d’esport inclusiu arriba al seu final

Després d’un any de preparació, i dos anys de realització del projecte, «Sport for all begins» ha arribat al final. El projecte s’ha enfocat en com practicar un esport inclusiu i educatiu, com a valor de vida para tots i totes. Aquest ha sigut el punt de partida i de trobada per a les quatre organitzacions de Romania, França i Espanya, Terres en Melees (FR), Special Olimpys (RO) y Club korfbal Badalona i la Rotllana (ES), quines han donat vida al projecte.

Per certificar la finalització del projecte, hem realitzat una reunió-avaluació a Badalona, la setmana passada amb presència de les entitats organitzadores, els joves participants de Badalona al projecte i oberta als nous i noves joves interessades en l’esport. A més, durant tota la setmana s’han realitzat reunions d’avaluació entre els socis.

 

Reunió d’avaluació del projecte amb els partners de Romania i França

 

També hem fet visites institucionals, en les que la ciutat de Badalona ha reconegut el treball de les entitats, i el seu impacte en les seves comunitats. Especialment, en la ciutat de Badalona, amfitriona d’una de les formacions internacionals i una altra local.

 

Recepció de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, a les entitats organitzadores

 

Partit de la LLiga de basket europea, entre Joventut de Badalona y Kazzan ruso

Els mitjans de comunicació locals han fet seguiment d’aquesta intensa setmana de treball, i han volgut ser testimonis dels èxits del projecte i de les reflexions de les persones que han realitzat el projecte.

Entrevista a la televisió de Badalona

 

Avaluació final del projecte

Sport for all begins, més enllà de finalitzar com a programa de dos anys, seguirà amb la seva labora en diferents formes. Una nova generació de monitors i educadors està preparada per seguir amb aquest ret formatiu i d’impacte en la comunitat local. L’impacte d’aquests dos anys d’experiències està ja llisto per mutar sobre el terreny.

L’esport per a tots i totes, solo acaba de començar!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *