DINAMITZACIÓ JUVENILGeneral

Tallers, activitats obertes i reforç escolar

Reforç Escolar

Ja comencen les classes i estem llestos amb el nostre reforç escolar!  Del 16 al 21 de Setembre obrim les places per apuntar-se ! L’horari del Reforç Escolar serà Dilluns i Dijous de 18h  a 19.30h, on els i les adolescents de l’E.S.O. podran gaudir d’un  espai per poder organitzar-se, conèixer-se i aprendre!

Us esperem a tots i totes amb moltes ganes d’iniciar un nou curs!

Classe de Cardio Zumba

Vols fer exercici d’una forma enèrgica i entretinguda? Doncs ja  comencen les classes de Cardio Zumba amb la nostra voluntària  internacional Syuzi! A la tercera planta podràs gaudir d’un espai  ampli amb bona música per poder ballar amb la nostra monitora,  conjuntament amb exercicis de cardio i molt de ritme! Per a més  informació i poder fer la inscripció, apropeu-vos al nostre local de  La Rotllana!


Activitats a l’Escorxador

Arranquem un nou curs i veient els resultats de les activitats i  esdeveniments que vam realitzar a l’Escorxador de Badalona, hem  decidit tornar-hi. Cada dos divendres realitzarem  activitats pels joves i adolescents del nostre barri, obert al  públic i totalment gratuïtes! Començarem el Divendres 4 d’Octubre amb un  torneig de FIFA, i després seguirem amb més jornades i activitats: expo cultura sobre igualtat de gènere, gimcanes en equip, cinema, teatre etc. Seguiu-nos per les xarxes socials per assabentar-vos de les nostres  activitats de tardor a l’Escorxador!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *