TORNEM AMB LES ACTIVITATS PRESENCIALS

Amb la relaxació de les restriccions, tornem amb molta il·lusió amb les activitats presencials tant al nostre Casal com als Instituts de Badalona, sempre en grups bombolla i respectant les normes d’higiene i prevenció.

ACTIVITATS AL CASAL

Després de molts canvis i modificació d’espais, hem tornat per poder fer les activitats presencials per a joves adolescents en grups de 6 persones com el reforç escolar, el grup d’Adolescents dels dissabtes i espais per estudiar de manera autònoma. Cada tarda ens pots trobar al casal, però en especial us deixem el calendari actual. L’espai de la ràdio és obert tots els dies, per participar-hi: http://radiopangea.rotllana.cat/participa/

DINAMITZACIÓ D’INSTITUTS 

IES Enric Borràs

Korfbal

Un grup d’alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Enric Borràs, practica korfbal 2 cops per setmana des de fa 2 mesos. Es tracta d’un grup (bombolla) de sis joves molts actives que estan aprenent de mica en mica com jugar a aquest esport en un ambient lúdic i amistós. Els entrenaments es realitzen cada dimarts i divendres de 17h a 18:30h.

Tallers vocacionals

Gràcies a la fundació Nous Cims, i en concret al programa Zing, un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’Instituts Enric Borràs, estan participant en uns tallers que els ajudaran a descobrir quina és la seva vocació, i  a definir un itinerari acadèmic per tal d’assolir els seus objectius professionals. Els tallers consten de set sessions que es realitzen cada dimecres de 16:30h a 19:30h.

Escaperoom

Una de les activitats estrella a l’Institut Enric Borràs aquest trimestre, ha estat l’escaperoom que hem elaborat des de la dinamització. Durant aquesta activitat, els i les alumnes han hagut de col·laborar per resoldre diversos enigmes per tal d’aconseguir fugir de l’habitació abans del temps límit. Sempre en grups bombolla, ja han passat més de 100 alumnes per aquesta experiència.

Per a més informació, segueix-nos a l’Instagram de l’Institut!

IES La Mina

A l’institut escola La Mina, actualment s’estan duent a terme diferents activitats extraescolars presencials. Entre elles destaquem la participació del nostre alumnat en el Projecte Rossinyol, un projecte de mentoria social en el qual els nostres alumnes es troben setmanalment amb els seus mentors, joves universitaris. Aquest projecte és una oportunitat per a sortir del barri i motivar-los a continuar estudiant. Per altra banda, es realitzen sessions de reforç escolar amb diferents grups d’ESO i del CFGM d’electromecanica. La setmana pasada es van iniciar les activitats extraescolars de caràcter esportiu. Iniciem amb els grups de 3rA i 1rB que realitzen bàsquet i futbol.

De moment continuem amb grups bombolla i restem a l’espera del Procicat amb notícies noves per a poder iniciar noves activitats.

Per a més informació, segueix-nos a l’Instagram de l’Institut!

IES Pau Casals

Extraescolar Futbol Femení

L’institut Pau Casals té un grup propi de futbol femení format per un grup de 6 noies, es realitzen entrenaments dos cops per setmana i també altres activitats d’interès de caràcter socioesportiu.

Taller d’angles

L’activitat que es realitzava de forma en línia s’ha pogut traslladar de forma presencial amb un grup de 6 persones. El grup es reuneix dos cops per setmana per dur a terme activitats d’aprenentatge d’angles portat per l’Anastàsia, voluntària ESC d’Ucrania de La Rotllana.

Teatre

És una de les activitats amb més rodatge i recorregut en aquest curs, gràcies a la motivació dels 10 participants que van donar continuïtat assistint a l’activitat de forma online, i que en les ultimes dues setmanes s’ha fet de forma presencial. El grup es reuneix un cop per setmana per dur a terme activitats d’expressió artística, improvisació i socialització.

Programa de ràdio “Ona Pau Casals”

Durant el temps que s’han prolongat les restriccions s’hi ha generat 3 grups d’alumnes motivats per engegar un programa de ràdio on tracten i comparteixen una infinitat de temes. El nombre total de participants actualment és de 16 on cada un dels tres grups es reuneix un cop per setmana, a l’estudi de la ràdio de l’entitat La Rotllana.

Reforç escolar

L’institut disposa d’un espai de reforç escolar on els alumnes van un cop a la setmana durant una hora i mitja per dur a terme un repàs més ampli i general dels seus estudis ajudant i guiant en la seva millora acadèmica.

Altres extraescolars esportives

També cada tarda l’institut ofereix activitats com futbol, ping-pong i bàsquet dos cops per setmana per cada activitat.

Extraescolars de caràcter artístic

Per últim a l’institut des de inici de curs hi ha un grup de ball urbà portat i guiat per voluntàries de 1r de batxillerat on realitzen l’activitat, dos cops per setmana.

Per a més informació, segueix-nos a l’Instagram de l’Institut!

IES Barres i Ones

A l’Institut Barres i Ones a les tardes s’estan realitzant activitats extraescolars presencials que poden ser esportives com: futbol, bàsquet, hockey, korfbal; o  orientades a l’àmbit acadèmic com: aula d’estudi, reforç per algunes assignatures, grups de debat.

Totes aquestes activitats estan a disposició de tots els alumnes i adaptades a les seves necessitats.

Per a més informació, segueix-nos a l’Instagram de l’Institut!

IES Badalona

A l’institut-Escola de Badalona, també s’estan realitzant activitats presencials com el reforç escolar amb els diferents grups de convivència. A més els alumnes de 3er d’ESO han començat un programa de ràdio a l’emissora Radio Pangea de la Rotllana. També duguem a terme activitats amb els 3 grups de primer, com l’escaperoom que vam fer a l’institut, i ara, ja estem preparant la segona activitat.

Per a més informació, segueix-nos a l’Instagram de l’Institut!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *