Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

Volunteering in our culture

Acció 1.3 Intercanvi Juvenil “Volunteering in our culture”

julia

Estat: Aprovat

Dates: 15 -22 abril

Participants: 20 joves d’entre 18 i 25 anys (5 per cada pais)

Partners: Georgia, Estonia, Espanya, Armenia

“Volunteering in our culture”, té l’objectiu de debatre sobre el voluntariat i la seva influència positiva en les joves i la societat. El treball de voluntari conectat a la cultura, la tradició, l’actitud i la societat. Duramnt el projecte es presentaran i compratiran diferents maneres de fer voluntariat i almateix temps la seva importància en el països partcipants, es promocionarà la metodologia del “aprendre fent” i els partcipants tindran l’oportunitat de realitzar pràctiques de voluntariat. És important promocionar el voluntariat entre els joves i com combinar les expriències dels països Europeus i del Caucas.

Si estàs interessat en participar, posa’t en contacte amb nosaltres.

Internacional – Rotllana

angela@rotllana.cat

93 397 05 85

Amb el suport de:

juventut en accion

2 Comments

  1. […] Acció 1.3. Intercanvi “Volunteering must be a need”Ciutat: Chokhatauri, Georgia. Dates: 15 al 22 d’abril. Participants: 20 joves d’entre 18 a 25 anys. (5 per cada país) Partners: Georgia, Estonia, Espanya, Aramenia.+INFO […]

  2. […] Intercanvi Juvenil a Georgia. Volunteering in our culture […]

Deixa un comentari