General

Torna el Badajoc!

Després de gairebé 20 anys torna el Badajoc, tres dies d’esport, tallers, jocs, concursos i moltes sorpreses per a totes les edats!

Els dias 27, 28 i 29 de desembre els barris de Llefià i la Salut obriran les portes d’alguns dels seus centres i instal·lacions esportives per allotjar la nova edició del Badajoc (Programa complet).

Badajoc és una iniciativa, organitzada per la comissió de joves de la Rotllana, que després de gairebé 20 anys torna a renéixer. L’objectiu principal és oferir una alternativa d’oci a la comunitat de Badalona i crear un espai de convinvència entre diferents generacions i accessible per a tots.

Amb aquesta finalitat, les activitats previstes són molt diferents, gratuïtes i dedicades a tot tipus de públic.

Jocs
El dia 27, a partir de les 10h, a l’ Antic Escorxador, hi haurà activitats de malabars, equilibri, punteries i jocs de taula. Una bona ocasió perquè els nens gaudeixin de les seves vacances de Nadal… i els grans també!

Activitats esportives
El dia 28 tindrà lloc el torneig de futboll solidari. Per poder participar, només és necessari apuntar-se aqui i pagar una petita quota d’ inscripció d’ 1€ per participant.

El dia 29 està previst un torneig de korfball, un esport mixt que promou el joc en equip, evita l’individualisme i les conductes agressivas i que ajuda a superar els tradicionals rols de gènere.

Tallers
Badajoc és una iniciativa dedicada a la comunitat sencera que pretén acostar les diverses generacions. Per això s’oferiran també tallers infantils gratuïts impartits pels mateixos membres de la comissió de joves: maquillatge, patinatge, manualitats i molts més!

La jornada s’acabarà amb un taller de zumba obert a totes les edats (27 des. de 18h a 19h).

Concursos
I per acabar, el dia 29 de desembre de 17h a 18h a l’ Escorxador tindrà lloc un concurs de pà de pessic (bizcochos) obert a tots els que vulguin participar i una xocolatada organitzada per la mateixa comissió de joves.

El gran tancament serà a partir de les 18h amb el lliurament de premis als guanyadors dels tornejos i del concurs de pà de pessic!

Consulta el programa complet:

Flyer Badajoc 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *