Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

Intervention for Youth

Aquesta setmana, un grup de joves de La Rotllana es troben a Timisoara,  Romania,  realitzant un training course  anomenat Intervention for Youth que reuneix 19 persones de 7 països diferents.

Durant l’estada treballen tots els aspectes relacionats amb l’animació sociocultural a través de jocs,  dinàmiques i reflexions que les ha permès situar i definir de manera conjunta el concepte d’animació i el rol de l’animador.
Una altra part essencial d’aquest “training” és la posada en comú de bones pràctiques que afegit amb els coneixements construïts,  facilitaran crear i implementar un projecte sociocultural a la ciutat. “Aquesta experiència ens està aportant nous recursos que ens permetran millorar la qualitat dels nostres projectes a Badalona” diuen els participants.
“Finalment volem agrair la implicació i productivitat de l’organització i de tots els participants d’aquesta formació,  que ens facilita l’adquisició de nous aprenentatges”.

Deixa un comentari