Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

Jornades d’iniciació a la cooperació i la solidaritat

Si ets jove major de 16 anys, apunta’t a la formació gratuïta Iniciació a la cooperació i la solidaritat els dies 17, 24 i 26 de març a Badalona.

Com cada any, la secció d’internacional i cooperació de la Rotllana organitza una formació gratuïta pels joves amb activitats relacionades al món de la cooperació. L’objectiu de les activitats és sensibilitzar els joves sobre problemes socials a nivell local i global i entendre quin paper tenen i que poden fer per canviar les coses.

Totes les activitats seran dinàmiques i els protagonistes seran els mateixos joves que a més, organitzaran una sortida de grup el dia 26 de març.

Una oportunitat per conèixer el món de la cooperació, sensibilitzar-se, implicar-se i conèixer altres joves amb les mateixes inquietuds. A més, tots els participants obtindran un certificat final.

Us esperem el dia 17 al Casal de Joves La Rotllana, el dia 24 a l’Antic Escorxador de Badalona i el 26 per la sortida de grup!

-PLACES LIMITADES-

 

 

Deixa un comentari