Guanyadors del 20é Concurs de Música

Ja tenim guanyadors d’aquesta XX edició del Concurs de Música de Badalona! Balkumbia, banda de mestissatge, que barreja cumbia, balkan i músiques del mon es va endur el premi com a Millor banda del Concurs.

Divendres vam poder gaudir de les actuacions de Marius Alfambra (guanyador del premi millor banda de Badalona), Som Guineus, Hopeless Case, Nicomac (guanyadors del premi millor banda de Badalona), Mani Picao (guanyadors del vot popular), Iglú, Idea Música i Mascarats (guanyadors del premi especial La Roda).

Foto @tesgly – Marius Alfambra durant la seva actuació al Concurs de Música de Badalona

Dissabte va ser una de les jornades més intenses del concurs, per la varietat d’estils i per l’altíssima qualitat dels projectes presentats. Va obrir la nit Jabu Morales i la seva música brasilera, que es va endur el Premi especial Esperanzah, van seguir The Artichokes, Ominira i finalment Balkumbia, guanynadors del premi com a millor banda del concurs.

Balkumbia al Concurs de Música de Badalona

Recordem que, Nicomac, la banda guanyadora del premi millor banda de Badalona escollida pel jurat, tindrá l’oportunitat d’obrir els concerts de la nit de Sant Anastasi del 2018, durant les Festes de maig de Badalona.

Foto @Tesgly – Nicomac al Concurs de Música de Badalona

La nit del dissabte vam tancar la celebració d’aquest 20é aniversari amb l’energia dels Che Sudaka que ens van regalar un show espectacular que ens va fer ballar a tothom!

Che Sudaka al Concurs de Música de Badalona

Balkumbia Millor banda del Concurs (1.500€ + gravació videoclip per Le Molinet + distribució digital per La Cupula Music)
Nicomac Millor banda de Badalona pel jurat (actuació a les Festes de maig de Badalona + distribució digital per La Cupula Music)
MANI PICAO Millor banda de Badalona per votació popular (1.000€)
Màrius Alfambra Millor banda en llengua catalana (1.000€ + distribució digital per La Cupula Music) (actuació al Festival Esperanzah 2019)
Jabu Morales Premi Esperanzah! World Music Festival Barcelona  (actuació al Festival Esperanzah 2019)
Mascarats Premi FUNDACIO LA RODA (actuació a la Tamborinada 2019)

Volem agrair tots els que ho van fer possible, als voluntaris, al public assistent, als jurats, als patrocinadors i a tots els finalistes per participar-hi!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *