GeneralINTERNACIONAL

La Rotllana convidada en la cel.lebració dels 25 anys d’aposta de l’Universitatea Vest de Timisoara pel treball social.

DSC_1640

La Rotllana hem estat convidada d’honor amb motiu de la celebració del 25 aniversari, del Departament d’assistència social de la universitat oest de Timisoara, Romania.

Els actes de celebració de 25 anys de la facultat de treball social han volgut recollir el periple acadèmic I social d’aquesta institució i per això en la seva posada de gala amb volgut comptar amb les personalitats, institucions nacionals i organitzacions amb les quals han compartit trajecte.

En el 1.999 abans de l’entrada de Romania a la Unió Europea, la Rotllana va començar a treballar amb el Departament de treball social de la universitat, i la seva tasca es manté fins avui dia. Aquesta col·laboració va ser gràcies al treball conjunt de la Rotllana amb la Universitat de Barcelona que va ser qui va posar en contacte les dues parts. Fruit d’aquest treball de partenariat va néixer l’associació juvenil PROIMPACT21 a Timisoara, partner actual també de la nostra entitat. Amb PROIMPACT21 es van desenvolupar diferents projectes socials; suport social i assistència sanitària als nens del carrer a Timisoara, intercanvis juvenils, servei de voluntariat europeu, capacitació en associacionisme i educació no formal dels joves romanesos, formació i capacitació dels joves catalans en el treball amb minories i població en situació de risc, entre altres iniciatives més. Fins i tot televisió de Badalona va apostar per aquest projecte i va realitzar el documental Legaturi, per presentar la situació de Romania abans de la seva entrada a la Unió Europea, i el treball entre totes dues ONG’s.

STC

El representant de la Rotllana van realitzar una intervenció a l’aula magna de la universitat, davant de les autoritats acadèmiques i socials, com també de diferents promocions de joves que havien participat en aquests projectes, i públic en general. Finalment va haver-hi un agraïment a l’Estrella Gil Veladiez, i en Salva Periago per la seva tasca com a responsables des de Badalona, i de Cosmin Goian, actual director de la formació d’assistència social, com a president de Proimpact 21 i representat de la Universitatea Vest de Timisoara..

DSC_1642

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *