DINAMITZACIÓ JUVENILEsport

Arriba la V edició del Curs CIATE

Obertes les inscripcions pel V Curs CIATE, Curs d’Iniciació a Tècnic/a Esportiva, reconegut per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. El curs es realitzarà del 25 al 30 de juny, matí i tarda. Aquest curs dona als joves d’eines en l’àmbit de la dinamització esportiva i de lleure buscant una correspondència directa entre la teoria i la seva aplicació pràctica.

Els continguts que es desenvoluparan , entre d’altres, promoure l’esport entre els infants i joves, alimentació saludable, saber gestionar els conflictes i dominar la metodologia per treballar l’esport des d’una dimensió educativa. També es vol donar als participants del curs la possibilitat de crear un vincle amb el món esportiu i de lleure que els pugui donar alternatives futures tant en el seu espai d’oci com en l’àmbit laboral. El curs es desenvoluparà en el marc de la col·laboració amb la Fundació Esport i Educació, i serà organitzat per l’Associació La Rotllana amb el support economic de Bankia.

 

Per participar-hi es necessari fer la “preinscripció” omplint aquest formulari, ja que hi ha places limitades.
Un cop finalitzat el termini, a partir del 2 de juny, des de l’organització es contactarà amb les persones seleccionades perquè puguin formalitzar la seva inscripció i realitzar el pagament de 40 EUROS.

Per a més informació ciate2018@rotllana.cat.

INSCRIPCIONS FINS EL 31 DE MAIG

FORMULARI

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *