Concurs de Música de Badalona

Cd recopilatori del 17è concurs de Música de Badalona

17è concurs de Música de Badalona

Acaben d’arribar els cd’s recopilatoris del 17è Concurs de Música de Badalona, una col·lecció dels principals temes de les bandes que van actuar a la final al Teatre Principal.

La intro està escrita per Fermin Soriano, un seguidor del Concurs des de les primeres edicions. Gràcies!

«El que va començar sent un projecte de concurs de música local, organitzat en el seus inicis per La Rotllana amb altres associacions com joves conspiradors i on es va crear un escenari d’oportunitats on les bandes de música amb els seus diferents etils poguessin donar-se a conèixer, s’ha anat reinventant al llarg de les seves 17 edicions estenent-se a grups d’altres localitats i mostrant sempre una bona imatge.

Enguany en el 2105 tot i la crisis que ens aborda i les vicissituds que això comporta, a més del canvi de Govern al municipi, el concurs ha incrementat premis sumant-li a la categoria de millor banda en català. Ha estat un còctel de gèneres (pop-rcok,rock country acústic, rumba catalana, rock, rock’n’roll, hip hop, death metal, metalcore, viking metal) que s’ha donat cita durant els dies 24 i 30 d’octubre en un marc fabulós com és el teatre principal de Badalona. Tots els finalistes han demostrat una excel•lent qualitat atorgant el premis per un jurat i la votació popular dels allà presents.

la foto 1Desitgem que en les properes edicions fem gala de les nostres portes i finestres sempre obertes a altres províncies inclusivament les d’àmbit estatal, esperant que les institucions publiques juntament amb les grans marques comercials de la ciutat s’involucrin en el creixement del Concurs de Música atorgant entre tothom el reconeixement que per cura i excel•lència es mereix, llarga vida».

Fermin Soriano

 

 

2 comentarios en «Cd recopilatori del 17è concurs de Música de Badalona»

  • Despres d’un temps fora de l’interes public, en la decada del 1990 el llancament de diversos albums recopilatoris van fer possible el seu retorn al cim de les llistes de popularitat, i ABBA es ara un dels grups mes exitosos , amb vendes estimades entre 180 i 400 milions de les seves produccions musicals a tot el mon.

    Respuesta
  • Ja tenim a les bandes finalistes del Concurs. Les finals seran en directe el 24 i 30 d’Octubre al Teatre Principal de Badalona

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *