Concurs de Música de BadalonaGeneral

Comença el 16è Concurs de Música de Badalona

para web rotllanaOberta la convocatòria per participar en el Concurs de Música de Badalona, aquest serà el 16è any consecutiu del concurs que es consolida com un dels concursos musicals de referència per a les bandes emergents de l’escena catalana.

Està obert a grups i solistes de tota Catalunya i estils musicals amb la condició de que a els concursants no tinguin cap material musical enregistrat en cap companyia discogràfica, ni cap contracte en vigor.

El Concurs és una iniciativa de la Rotllana per potenciar la creació artístico cultural dels joves i oferir espais per a la música en directe.

Les inscripcions estan obertes fins al 30 d’ Abril i és fan a través del web del Concurs www.concursbdn.cat . Les finals seran en directe a la Sala Estraperlo de Badalona i s’editarà com cada any un CD recopilatori dels finalistes .

Hi han 3 categories de participació i 3 Premis :

          Millor banda de Badalona: Premi de 800 €

          Millor banda en Llengua Catalana: Premi de 1000€  més conveni d’ actuacions remunerades.

          Premi a la Millor banda del Concurs: Premi de 1.100 € més conveni d ‘actuació.

 

El Concurs compta amb el suport de la Fundació la Roda , Cervesa del Dimoni , Tugsal Transports Metropolitans, Òmnium Badalona, TAMERCREA design&media i fmgrafic entre d’ altres col • laboradors .

Per a més informació :

http://www.concursbdn.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *