Concurs de Música de BadalonaGeneral

Che Sudaka tancaran la XX edició del Concurs de Música

20 anys no s’omplen cada dia i és per això que aquesta edició del Concurs de Música serà especial! Che Sudaka tancaran les finals el 24 de novembre i més sorpreses us esperen!

Celebrem el nostre XX aniversari amb 12 bandes emergents que tocaran els dies 23 i 24 de novembre al Teatre Principal de Badalona amb entrada gratuïta. Serà una gran festa que es tancarà amb l’energia i la bona música dels Che Sudaka, una barreja de folclor llatinoamericà, ritmes jamaicans, actituds punk junts a les juguetes electrònics del sound system. Un fi de festa en el que no podrem quedar-nos parats!

Celebrem 20 anys de música en viu, però també 20 anys de resistència i esforços per donar-li a la ciutat de Badalona un espai de socialització i cultura. Un espai on comunicar-se, conèixer-se i trencar estereotips a través de la música, un llenguatge que no entén de color, banderes, generes ni de desigualtats.

Celebrem els 20 anys amb totes aquelles entitats que col·laboren amb nosaltres i que aposten per a la música en viu, la cultura i els joves.

Ens veiem tots i totes el 23 i 24 de novembre a partir de les 20h al Teatre Principal de Badalona per gaudir de la bona música emergent.

Recordeu-vos que l’aforament és limitat i tindrem una sorpresa especial pels primers 100 que arribaran al Teatre el dissabte 24!

Programa

DIVENDRES 23
(a partir de les 20:30h i fins les 02h)
 
Màrius Alfambra
Som Guineus
Hopeless case
Nicomac
Mani Picao
Iglú
Idea Música
Mascarats
 
DISSABTE 24
(a partir de les 20h i fins les 02h)
 
Jabu Morales
The Artichokes Band
Banda guanyadora de Badalona del dia anterior
Ominira
Balkumbia
FI DE FESTA AMB CHE SUDAKA!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *