Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

Che Sudaka tancaran la XX edició del Concurs de Música

20 anys no s’omplen cada dia i és per això que aquesta edició del Concurs de Música serà especial! Che Sudaka tancaran les finals el 24 de novembre i més sorpreses us esperen!

Celebrem el nostre XX aniversari amb 12 bandes emergents que tocaran els dies 23 i 24 de novembre al Teatre Principal de Badalona amb entrada gratuïta. Serà una gran festa que es tancarà amb l’energia i la bona música dels Che Sudaka, una barreja de folclor llatinoamericà, ritmes jamaicans, actituds punk junts a les juguetes electrònics del sound system. Un fi de festa en el que no podrem quedar-nos parats!

Celebrem 20 anys de música en viu, però també 20 anys de resistència i esforços per donar-li a la ciutat de Badalona un espai de socialització i cultura. Un espai on comunicar-se, conèixer-se i trencar estereotips a través de la música, un llenguatge que no entén de color, banderes, generes ni de desigualtats.

Celebrem els 20 anys amb totes aquelles entitats que col·laboren amb nosaltres i que aposten per a la música en viu, la cultura i els joves.

Ens veiem tots i totes el 23 i 24 de novembre a partir de les 20h al Teatre Principal de Badalona per gaudir de la bona música emergent.

Recordeu-vos que l’aforament és limitat i tindrem una sorpresa especial pels primers 100 que arribaran al Teatre el dissabte 24!

Programa

DIVENDRES 23
(a partir de les 20:30h i fins les 02h)
 
Màrius Alfambra
Som Guineus
Hopeless case
Nicomac
Mani Picao
Iglú
Idea Música
Mascarats
 
DISSABTE 24
(a partir de les 20h i fins les 02h)
 
Jabu Morales
The Artichokes Band
Banda guanyadora de Badalona del dia anterior
Ominira
Balkumbia
FI DE FESTA AMB CHE SUDAKA!

Deixa un comentari