INTERNACIONAL

FER VOLUNTARIAT INTERNACIONAL A BADALONA

janja-portada

Janja Pilic, Zagreb (Croàcia), 27 anys.

Avui parlem amb la Janja, una de les voluntàries internacionals que participa en l’associació.

– Hola Janja, explica’ns una mica a què et dedicaves abans de venir com a voluntària a la Rotllana.

Jo he estudiat cine i tel·levisió i a Croàcia era periodista i directora de reportatges en un programa de TV per a joves.

– Com vas arribar a la idea de fer un Servei de Voluntariat Europeu?

Ja feia temps que tenia ganes de sortir i veure com funcionen les coses en una cultura diferent a la meva i una  amiga em va parlar d’aquesta opció. A Croàcia ja havia fet de voluntària en diferents projectes, però la meva intenció era venir a Espanya a treballar dins d’alguna entitat social, vaig contactar amb la Rotllana i aquí estic.

– Què fas a La Rotllana?

Estic donant suport en la coordinació de  projectes solidaris, multiculturals i esportius de l’entitat. També treballo amb nens a l’Esplai Chiribiripum on ensenyo anglès i ara estem treballant en la idea d’enregistrar un vídeo per l’associació.

– Què en treus d’aquesta experiència?

Estic aprenent molt ja que tinc l’oportunitat de col·laborar en projectes molts diversos i de treballar en equip amb altres joves de Badalona. També he pogut veure que en els barris on treballem ens trobem amb moltes persones i joves que tot i no tenir una educació formal tenen molt potencial per fer coses i penso que es fa molt bona feina en aquest sentit, ajudant a aquests joves a utilitzar el seu potencial i implicar-se en la societat.

– Quin plans tens un cop acabis amb aquest voluntariat?

Aquí a Espanya he après que no es pot planejar molt la vida, en el bon sentit, així que l’únic pla que tinc és que quan torni al meu país farà bon temps, estaré de vacances i aniré a la platja. 🙂

————————————————-

*Anualment i dins del projecte de Servei de Voluntariat Europeu l’entitat acull a uns 10 voluntaris que s’incorporen a l’equip de joves que participen en els projectes socials l’entitat.

Informació relacionada

 Joves de diferents països participen d’actes socials a Badalona

Experiències de Voluntariat

Així que vaig dir..”o ara o mai”

Voluntariat Internacional

El Rubén marxa a Finlàndia

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *