Curs d’Iniciació al Voluntariat

Torna el Curs d’Iniciació al Voluntariat per formar joves amb ganes de transformar el seu entorn i el seu futur. 

Del 27 al 30 de desembre, 30 participants d’entre 15 i 18 anys tindran l’oportunitat de conèixer, de mà de l’equip educatiu, el món del voluntariat, els projectes i camins que hi ha per aprofitar el seu temps i energía jove.

Amb aquest curs volem: 

  • Donar a conèixer les oportunitats de voluntariat
  • Estimular la participació activa
  • Concienciar sobre l’entorn i temes d’interès
  • Crear un nou grup de voluntariat
  • Oferir alternatives al seu temps lliure

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es DSCN3754-1024x919.jpg

El curs s’iniciarà a l’IES ENRIC BORRÀS els dies 27 i 28 de desembre amb horari de 9,30h a 13,30h, i el 29 i 30 de desembre tindrà lloc 2 dies amb pernoctació a la casa de colònies Mogent de Llinars del Vallès, on el grup podrà gaudir d’una experiència entre iguals i aprofundir en dinàmiques i tallers de temàtiques amb molta presència i pes a l’actualitat.

Aquestes vacances d’hivern, no et quedis a casa. Surt a conèixer, a compartir i sobretot, a créixer amb el Curs d’Iniciació al Voluntariat. Vetllem per crear espais segurs, lliures de violències. Estem fermament compromeses amb la igualtat i equitat entre els gèneres , i en el respecte per la diversitat.

Per participar al curs nomès has d’omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el divendres 9 de desembre per formalitzar la inscripció. Trobaràs més informació al formulari: https://forms.gle/pXdJYS4N1kiweBSH9 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *