Estiu 2015 infants i joves

Obrim l’estiu amb opcions de lleure per a infants i joves i a l’abast de totes les famílies. Amb l’oferta d’activitats d’estiu donem cobetura a més de 300 infants i joves a més de l’Estiu a la Plaça que estarà obert als barris durant tot el mes de juliol amb activitats diàries pera tota la comunitat.

estiu infants rotllanaEstiu infants – Casals al Chiri

Estiu infants – Esplai Chiriniripum; Més de 250 places per a infants en casals d‘estiu dirigits a nens i nenes de P4 a 6è de primària.Durant els mesos de juny a setembre organitzem 5 casals d’estiu.  Els casals són una proposta lúdico – educativa  amb programació de sortides a la natura, platja, muntanya, parcs i espais de jocs adequats a les seves edats.

campus esportiu rotllanaCampus Esportiu

Campus Esportiu; Del 29 de Juny al 24 de Juliol, de 9.00h a 17.00h a l’escola Feliu Vegués, tindrà lloc el Campus Esportiu i de lleure, que garantirà vacances i menjador a 75 infants d’entre 5 a 12 anys dels barris de la Salut.

 

casal adolescents ROTLLANACasal d’estiu per a adolescents

Casal d’adolescents; 20 places pel Casal d’Estiu per a Adolescents dirigit a 1r i 2n d’ESO. Del 29 de Juny al 24 de Juliol amb activitats esportives, sortides a la muntanya, a la piscina, a la platja entre d’altres. El casal estarà ubicat al Casal de La Rotllana al c/Richard Strauss, 30 L’horari serà de 9.00 a 17.00h amb menjador inclòs.

estiu a la plaçaEstiu a la plaça

Estiu a la plaça; Aquest és el 5è any consecutiu d’aquesta iniciativa que ha estat un èxit en totes les seves edicions. Durant tot el mes juliol, de dilluns a dissabte de 18.00 a 21.00h, l’Escorxador és converteix en la millor opció d’estiu al barri. Una espai amb activitats diaries  per a infants, joves i adults.  Amb una programació pero obert a propostes.

intrencanvis juvenilsIntercanvis juvenils Internacionals

Intercanvis Internacionals al juliol. Durant el mes de Juliol tindran lloc tres intercanvis internacionals. Dos d’acollida a la ciutat de Badalona i un de sortida al poble de Beja a Portugal en els que participaran joves de Kènia, Macedònia, Itàlia i Portugal.

 

voluntariatVoluntariat en el Món

Servei de Voluntariat Europeu – Voluntariat en el Món. Durant tot l’any tens la opció de fer un servei de voluntariat Europeu a través de la Rotllana, amb voluntariats a qulasevol part del món i amb estades de 2 a 12 mesos, una experiència per joves de tot el món i de totes les condicions socials.

Més informació a;

Associació La Rotllana

933970585

c/Richard Strauss, 30

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *