GeneralSociocomunitaria

Finals del 22è Concurs de Música de Badalona

El cap de setmana del 12,13 i 14 de novembre vam celebrar les finals del 22è Concurs de Música de Badalona, al Teatre Margarida Xirgu.

Els tres dies van ser un èxit, amb la música de 8 bandes finalistes i 4 bandes convidades de la ciutat. Motorhits, banda històrica de metal de Badalona, van tancar la nit del dissabte, omplint el teatre.

Foto de Sergio Sánchez

El diumenge vam celebrar la música a la ciutat amb les actuacions de la Botey Band, banda d’alumnes del col·legi Antoni Botey de Badalona i de Blas Attack, banda de versions de rock de l’Escola de Música Moderna de Badalona.

El diumenge, hi va a haver també el lliurament de premis. La Naia González, jove cantautora de Badalona, va guanyar el premi com a millor banda de Badalona (1.000€ + actuació a les festes de Maig + gravació d’un concert acústic a la Televisió de Badalona).

Foto de Sergio Sánchez

Robin Secret, banda de la ciutat, van ser la millor banda en llengua catalana i van guanyar 1.000€ i Goliat, trio de metal, van ser premiats com a millor banda del Concurs (1.000€ + gravació d’un single als estudis d’Estable Records).

Foto de Sergio Sánchez
Foto de Sergio Sánchez

L’enèrgica banda Le Big Sur que ens van fer ballar la nit del divendres va guanyar el Premi Esperanzah per actuar al Festival Esperanzah 2022.

Foto de Sergio Sánchez

La jove cantant, música i compositora Ivet Cortés va guanyar el premi del Talent Challenge, el nou concurs de talents musicals que La Rotllana va llançar enguany per a impulsar la creació musical entres els més joves.

Foto de Sergio Sánchez

Un any més hem omplit el teatre Margarida Xirgu de bona música, i donat a les bandes emergents l’oportunitat de tornar a pujar a un escenari després d’un any sense concerts i de gran incertesa.

Gràcies als voluntaris/es, a les bandes, als patrocinadors i col·laboradors i a totes les que hi heu participat. Sense vosaltres aquest Concurs no seria possible!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *