General

III Curs CIATE, Curs d’Iniciació a Tècnic/a Esportiva. Inscripcions obertes

ciate imagen web

Obertes les inscripcions pel III Curs CIATE, Curs d’Iniciació a Tècnic/a Esportiva, reconegut per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. El curs es realitzarà del 13 de maig al 12 de juny, tots els divendres tarda i dissabte matí. Aquest curs pretén dotar als joves d’eines en l’àmbit de la dinamització esportiva i de lleure buscant una correspondència directa entre la teoria i la seva aplicació pràctica.

 

Els continguts que es desenvoluparan en aquest curs són, entre d’altres, promoure l’esport entre els infants i joves,  alimentació saludable, saber gestionar els conflictes i dominar la metodologia per treballar l’esport des d’una dimensió educativa. També es vol donar als participants del curs la possibilitat de crear un vincle amb el món esportiu i de lleure que els pugui donar alternatives futures tant en el seu espai d’oci com en l’àmbit laboral.
El curs  es desenvoluparà en el marc de la col·laboració entre la Fundació Esport i Educació, l’Ajuntament de Badalona i el Consorci Badalona Sud. I serà organitzat  per l’Associació La Rotllana .

El Curs d’Iniciació per a Tècnic/a Esportiu ‘Ciate’ s’emmarca dins les xarxes socioeducatives comunitàries del Pla Educatiu d’Entorn de Llefià-la Salut.

 

Fes la teva preinscripció aquí

2 comentarios en «III Curs CIATE, Curs d’Iniciació a Tècnic/a Esportiva. Inscripcions obertes»

  • Me gustaría sacarme el título
    Una cosa tengo una pero tengo una incapacidad motriz.
    Es posible?

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *