Activitats d'Estiu

Espectacle infantil a la plaça Trafalgar_Estiu a la plaça

SAMSUNG CAMERA PICTURESDissabte passat la plaça Trafalagar, va ser la plaça dels infants. Amb espectacles, jocs, tallers, titelles i bombolles. La Festa Infantil, estava dins del projecte Estiu a la plaça – Take the Street de la Rotllana.

La iniciativa i organització de la festa la van portar un grup de 20 joves voluntaris de l’entitat que es van responsabilitzar tan de l’àmbit més creatiu, com logístic i organitzatiu, des de l’associació els volem felicitar tant per la seva dedicació, com per l’èxit absolut de la jornada. Les famílies que hi van assitir ens van transmetre un feedback molt positiu, estaven contents els pares i els nens! :).

SAMSUNG CAMERA PICTURESLa festa va començar a les 18.00 hores i va finalitzar a les 21.00h, hi van participar aproximadament 100 nens que poder van disfrutar d’activitats com, curses de xanques, paracaigudes, tallers pulseres, clauers… També van tenir el plaer de conéixer a la «Titella LULA«, gran mestre de cerimònies! que va ser l’encarregada de presentar l’activitat  i per acabar espectacle de Músiques del Món a càrreg de la Roda Espectacles!

Contents! Gràcies a tots per participar!
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *