Concurs de Música de BadalonaGeneral

Inscripcions obertes pel 21è Concurs de Música

Del 5 de març al 15 de Maig estaran obertes les inscripcions al 21è Concurs de Música de Badalona

Comença la 21a edició Concurs de Música de Badalona, obert a bandes i solistes de tota Catalunya i estil musicals, el concurs està destinat a les bandes emergents raó per la qual els grups que es presentin no poden tenir material musical enregistrat en cap companyia discogràfica, ni cap contracte en vigor.

Al concurs hi ha tres categories de participació amb tres premis, i altres premis especials.
– Premi a la Millor banda de Badalona per decisió del jurat, Actuació a les festes de Maig de Badalona + gravació d’un concert acústic per Tv de Badalona
– Premi a la millor banda del Concurs, 1000€
– Premi a la millor banda en Llengua Catalana, 1000€
– Premi a la millor banda de Badalona per votació popular, 1000€
– Premi Fundació La Roda, conveni d’actuació remunerada.
– Premi Esperanzah, Conveni d’actuacions remunerada al Festival Esperanzah 2020.

Per inscriure’s al Concurs les bandes o solistes només han de registrar-se a la web i pujar tres cançons que hauran de ser originals, no s’admeten versions ni cançons amb ritmes o bases rítmiques ja creades per altres artistes. L’elecció dels finalistes per cada categoria es fa a través d’un jurat especialitzat i només una banda pot passar a la final per votació online a través de les xarxes socials. El període de votació on line s’obrirà el dia 16 de maig a les 12:00h i es tancarà el 1 de Juny a les 12:00h. El grup que més vots obtingui guanyarà una plaça com a finalista.

Del 5 de març al 15 de Maig estaran obertes les inscripcions i votacions a la web del concurs. Al juny es farà la selecció dels finalistes per cada categoria de participació que es debatran els premis en unes finals en directe que tindran lloc al mes de Novembre.

Consulta les bases aquí

Per a més informació contacteu amb nosaltres a coordinacio@concursbdn.cat o al 933970585

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *