Jornades per la cultura de pau

El 17, 24, 31 de maig i 1 de juny organitzem les jornades per la cultura de pau en el Casal la Rotllana.  El taller està destinat a joves de 14 a 18 anys.

La construcció d’una cultura de pau ha de ser promoguda i motivada per un missatge ferm de justícia social i solidaritat, sobretot quan en el món succeeixen tantes situacions diàries de violència i en tants àmbits diferents. Per fer-l’hi front a aquesta realitat, es pertinent convidar a totes aquelles persones a adherir-se al aprenentatge de la cultura de pau. D’aquesta manera puguin sorgir bons moments de controvèrsia del que ocorre en l’actualitat i així que puguin brollar propostes de resolució des de una mirada més solidària.

El taller està destinat a joves de 14 a 18 anys amb una metodologia d’aprenentatge actiu, en el qual, mitjançant la creació artística, l’experiència vivencial i exercicis de reflexió col·lectiva,  es pugui interioritzar el coneixement de tal manera que proporcioni eines útils en el dia a dia. Tanmateix, de convertir-se en multiplicadors d’aquest i construir un món més just.

Cal apuntar-se al següent formulari.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *