DESTACADESINTERNACIONAL

Intercanvi «Connectant a la Joventut»

L’intercanvi juvenil «Connectant a la Joventut» finançat per Erasmus+ ha tingut lloc la setmana passada del 2 al 8 d’abril a Amarante, Portugal. Els 24 joves de Turquia, Portugal, Macedònia del Nord, Itàlia i Espanya van tenir l’oportunitat d’aprendre d’una experiència de vida.

Durant els primers dies vàrem visitar Amarante i descobrirem la seva història i la cultura. A més, en els diferents tallers, posàvem en pràctica les nostres habilitats de treball en equip i cohesió de grup, essencial perquè els participants tinguessin l’oportunitat de conèixer-se i gaudir de l’intercanvi des del primer dia. Altres activitats que vàrem realitzar van ser de presentació per a reforçar la confiança i socialitzar entre tots i totes.

Durant les nits cada país presentava els seus costums, menjar, balls i música, entre altres coses.

També, formarem part en una activitat de voluntariat que sol fer l’entitat AMC i vàrem netejar el riu que hi ha sota la Casa de la joventut. Per a promocionar una vida activa i esportiva vam fer surf, caiac i en durant el temps lliure, vòlei i futbol.

Finalment, donar gràcies a les entitats que han participat en aquest intercanvi juvenil (InformaGiovani, PiYouthAssociation, AMC, SPPMD)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *