GeneralNotícies

Activitats de Primavera

Arriba la primavera i amb ella un munt d’activitats: casals, intercanvis, formacions. Descobreix tot el que oferim aquest mes d’abril!

Casal de vacances per a adolescents

Arriba el casal de vacances de primavera per adolescents! Quatre dies d’activitats amb altres joves de la ciutat. En aquest casal volem que el jovent buidi la ment sortint de la rutina i de l’addicció amb els aparells electrònics, alhora que crea vincles.

Serà del 3 al 6 d’abril, de 10h a 14h a l’IE Turó del Caritg.

Més informació i reserves a melenny@rotllana.cat o preguntant a dinamització al casal jove. Places limitades!

Jornades d’aprenentatge i servei

De cara a la setmana santa, hem elaborat una proposta per tal de compartir experiències i motivar a la participació del jovent: les Jornades APS. Consistirà en un format de casal en el qual dos grups d’APS de la Rotllana realitzaran una mostra de bones pràctiques de manera vivencial. A més, tindran l’oportunitat de participar en una trobada internacional amb joves de Països Baixos i Portugal, dintre del marc del projecte Change Maker Challenge, fent convergir d’aquesta manera dues propostes diferents. 

Ciate internacional ‘Change Maker’

Del 2 al 8 d’abril realitzem la formació del CIATE internacional femení ‘Change Maker’ finançat per adidas. Sis noies d’entre 14 i 17 anys, de diferents grups de la secció esportiva participaran en el projecte amb quatre noies holandeses i quatre portugueses. Gaudiran de diverses formacions i esports minoritaris totes juntes durant una setmana.

Casal de primavera per a infants

S’apropa també el Casal de Primavera per a infants! Enguany volem oferir un Casal on els infants gaudeixin d’un temps d’oci profitós prop de casa seva. L’equip de monitores i monitors ens esforcem de valent per a plantejar activitats i dinàmiques que treballin des del lleure i pel lleure. 

Intercanvi intercultural “Connectant a la Joventut»

Cinc participants de diferents projectes de La Rotllana (Joventuts Solidàries i Kantina Solidària) tenen l’oportunitat de formar part de l’intercanvi cultural finançat per Erasmus+ “Connectant a la Joventut” que es realitzarà a Portugal (Amarante) del 2 a 8 d’abril.

Entre totes hem creat les normes de l’intercanvi, hem conegut les nostres expectatives, reptes i solucions i els següents dimecres continuarem preparant altres activitats.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *