Dinamització als InstitutsDINAMITZACIÓ JUVENILEsport

EDUCANT EN VALORS AMB EL FUTBOL

Lliga de Barri la Rotllana. Educant en valors a través del futbol.

lliga-de-barri-La-Rotllana_En la Lliga de Barri, no només es guanya sumant punts per partits sinó també per actituds i valors. En aquest sentit el fairplay té el mateix valor en relació a puntuació en la lliga que un partit guanyat i/o empatat. El mètode consisteix envalorar aspectes com el respecte a l’àrbitre i als rivals, la col·laboració entre companys, la puntualitat i el suport en tot el procés d’organització de la lliga. D’aquesta manera els equips que obtenen més punts fair-play en una jornada sumen punts en la classificació igual de vàlids que els obtinguts per guanyar partits.

lliga-futbol_2L’objectiu és que els participants adquireixin valors com el compromís, la responsabilitat, la tolerància i el respecte practicant un esport que els motiva. A més de l’oportunitat de participar activament en tot el procés organitzatiu de l’esdeveniment esportiu.

A la Lliga de Barri participen 18 equips, formats per joves d’entre 12 i 17 anys. Es juga principalment als barris de Llefià i La Salut però la participació és oberta a altres zones,  també hi ha Lliga Femenina i compta amb les suport i la col·laboració de les escoles i instituts de l’entorn.

Ressenya – Programa · Tot és comèdia – cadena SER

 

Altres links relacionats;

Reportatge al porgrama SETMANA

http://www.xiptv.cat/la-setmana/capitol/guanyar-en-valors-1

Artícle al PUNT AVUI

El Punt Avui

 

 

2 comentarios en «EDUCANT EN VALORS AMB EL FUTBOL»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *